fbpx

Despre noi

Scoala de muzica „Invata pe portativ” din Bucuresti a inceput cu o singura viziune – avem o scoala de muzica in care copiii cu pasiune ar putea studia serios muzica, invatand de la cei mai straluciti profesori. Rodul muncii noastre inseamna performanta.

Suntem o echipa de profesionisti, pasionati de muzica care avem o cariera si o experienta bogata. Misiunea noastra este de a descoperi talentul si de a oferi cele mai bune indrumari pentru ca acesta sa evolueze si sa obtina cele mai bune rezultate.

Participam impreuna cu elevii nostri la cele mai importante concursuri din tara si din strainatate si oferim tuturor suport si pregatirea necesara pentru a obtine cele mai multe premii.

Participarea la cursurile organizate de noi va ajuta cursantul sa deprinda noi calitati precum perseverenta, rabdarea si responsabilitatea.

 

Echipa Invata pe Portativ

Profesorii nostri

Silvian Voicu

Silvian Voicu

Clarinet

Silvian Voicu este un muzician de mare talent si unul dintre cei mai buni clarinetisti din Romania.

Provine dintr-o familie de artisti renumiti pentru inzestrarile si traditia muzicala de peste 150 de ani. Silvian deprinde primele notiuni de la tatal sau, Cornel Voicu si la 7 ani incepe studiile de pian si clarinet la Liceul “Dinu Lipatti”.

Silvian Voicu este absolvent al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si un nume cunoscut pentru colaborarile de succes cu mari solisti romani din toate genurile muzicale si in cele mai diverse tipuri de evenimente. 

A debutat in orchestra “Ciobanasul”, a colaborat cu ansamblul de profesionisti “Doina Bucurestiului” si, de-a lungul timpului, a sustinut nenumarate spectacole de gen, nationale si internationale.

In 2013, isi infiinteaza propriul taraf care devine, sub conducerea sa, una dintre cele mai bune si indragite orchestre din Romania.

Geanina Voicu Pandelescu

Geanina Voicu Pandelescu

Nai

Geanina Voicu Pandelescu este este un profesor de nai exceptional cu calitati pedagogice desavarsite.

A debutat la 16 ani cu un CD de mare succes si s-a format in preajma celebrului maestru Gheorghe Zamfir, in orchestra caruia activa tatal Geaninei, cunoscutul timbalist, Costel Pandelescu.

Deprinde primele notiuni muzicale de la acesta si de la bunicul sau, renumitul acordeonist, Vasile Pandelescu.

La 7 ani, isi incepe studiile de pian si nai la Liceul „Dinu Lipatti” si participa la numeroase festivaluri de gen – printre care si „Fanica Luca” – unde obtine numeroase premii intai.

Este absolventa a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti si pana in prezent, a sustinut concerte si spectacole pe cele mai importante scene din Romania si din strainatate. 

In 2003, a fost invitata la „Cerbul de Aur”, alaturi de orchestra „Lautarii din Chisinau”.

Cornel Voicu

Cornel Voicu

Vioara

Cornel Voicu provine dintr-o familie cu o traditie artistica impresionanta. 

Tatal sau, Costel, a fost un mare timbalist si a facut parte din celebra familie Visan, reprezentata in muzica de gen de Niculae Visan, Marian Visan, George Visan si Marin Arghir.

Si-a inceput studiile sub indrumarea tatalui sau si a cunoscutului profesor Vasile Boboaca, un mare violonist si un adevarat mentor.

Debuteaza la 12 ani in ansamblul de profesionisti “Dunarea Calarasi” si sustine spectacole in Cehia, Olanda si Ungaria.

Ulterior, este propulsat in Orchestra Radio Bucuresti si dupa cativa ani, formeaza impreuna cu tatal sau Orchestra “Semanatoarea” unde Cornel Voicu este dirijor, avand sub bagheta sa artisti de renume.

A facut parte din Orchestra Nationala “Gh.Zamfir” si, in prezent, este violonistul Tarafului Silvian Voicu, in care duce cu mandrie mai departe alaturi de fiul sau, traditia straveche si minunata a muzicii lautaresti.

Nu rata inscrierile la cursuri

Locurile disponibile sunt limitate!

Locatie

Strada Râmnicu Vâlcea nr 4, București 

0754 305 917

inscrieri@invatapeprotativ.ro

Urmareste-ne si pe